7,30 € 29,20 €/kg / 6,0833 € bez DPH
ESPRESSO MODERN ROAST je perfektné espresso pre dnešné dni, priamočiare, bez komplikácií a veľmi chutné. Je určené pre tých, ktorí majú radi dobré a vyvážené espresso. Naše MODERN ROAST ESPRESSO pražíme len z brazílskych káv, ktoré sa na takýto priamočiary blend hodia najviac.
Espresso z tejto kávovej zmesi je plné, bohaté v chuti s primeranou aciditou, ktorá harmonicky dopĺňa celkový zážitok. ESPRESSO MODERN ROAST je z našej edície káv B.O.P. OFFICE COFFEE vhodných do kancelárií firiem, kaviarní alebo domácností, ktoré majú vyššiu spotrebu kávy. Dobre sa pripravuje v automatických kávovaroch, pričom len na Vás záleží ako kávovar nastavíte. Malými zmenami sa dá docieliť, že káva zmohutnie alebo sa zjemní. Všetko je v nastavení Vášho stroja. ESPRESSO MODERN ROAST je blend tvorený z brazílskej kávy. Brazília má tú najlepšiu kávu, ktorá sa hodí na espresso, preto sme to nekomplikovali a ostali len pri Brazílii.
Brazília je najväčší pestovateľ kávy na svete a nie náhodou. Má podmienky, ktoré nemá takmer nikto a dokážu pestovať kávu efektívne, pričom majú v pestovaní mimoriadne bohaté skúsenosti. Až 40% svetovej produkcie predstavuje káva z Brazílie, čo znamená, že vypestuje 3,7 milióna ton kávy ročne. Najdôležitejšie oblasti pestovania sú Espirito Santo, Sao Paulo, Minas Gerais a Bahia. Káva sa pestuje najčastejšie na veľkých farmách, čo je možné aj vďaka tomu, že oblasti pestovania sú relatívne rovinaté.
Naša káva je mimoriadne vyvážená z toho dôvodu, že je to zmes z viacerých pestovateľských oblastí, vďaka čomu sme dosiahli chuťovú pestrosť. Espresso Modern roast je tvorená z odrôd Mundo Novo, Icatu a Yellow Catuai, pričom zrnká sú spracované suchou cestou.
Celkový výsledok je, že zmes ESPRESSO MODERN ROAST je super vhodné na prípravu espressa a mimoriadne dobre sa dá pripraviť aj z automatického kávovaru.
V našom blogu o pražení kávy sa dozviete viac o tom, ako ju u nás pražíme a čo ovplyvňuje jej výslednú chuť.
Oblasť | 100 % Brazília |
---|---|
Spracovanie | natural |
Odroda | arabica coffee |
Praženie | espresso |
Intenzita |
|
Acidita |