Funkčný čaj – Popradský
Pečeň a žlčník s púpavou


1,49 € 66,22 €/kg 1,2417 € bez DPH


Obsah balenia: 15 vrecúšok v papierovom prebale á 1,5 g
Hmotnosť: 22,5 g
Minimálna trvanlivosť do: uvedené na obale
Príprava: 8-10 minút
Dostupnosť: skladom
Vyrobené na Slovensku. Baliarne obchodu, a.s. Poprad, Hraničná 664/16, 058 01 Poprad

Náš funkčný čaj Pečeň a žlčník s púpavou je 100 % bylinkový čaj bez pridania aróm. Čaj ukrýva v sebe vyváženú bylinnú zmes, ktorá povzbudzuje funkciu pečene a zlčníka. Kombinácia týchto jedinečných bylín priaznivo pôsobí na podporu tvorby a vylučovania zlče. Funkčný čaj Pečeň a žlčník s púpavou využíva silu týchto byliniek: púpava, mäta, rumanček, fenikel, kurkuma, rebríček obyčajný, pestrec mariánsky.

Púpava lekárska prispieva k normálnej funkcii pečene a zlepšuje trávenie. Mäta pieporná má pozitívny vplyv na zdravie čriev. Rumanček kamilkový napomáha pri brušných kŕčoch, odstraňuje nadúvanie. Fenikel obyčajný prispieva k správnemu tráveniu a podporuje detoxikáciu organizmu. Kurkuma zabraňuje hromadeniu tukov a uľahčuje ich rozloženiu pečeňou. Rebríček obyčajný pomáha znižovať hladinu cholesterolu v krvi. Pestrec mariánsky prispieva k ochrane a podporuje čistenie tela.

Zloženie:

koreň púpavy lekárskej (40 %), listy mäty piepornej (25 %), kvet rumančeka kamilkového (15 %), semená feniklu obyčajného (10 %), koreň kurkumy (5 %), kvety, listy, stonky rebríčka obyčajného (3 %), semená pestreca mariánskeho (2 %). Dávkovanie: 5-6 šálok denne. Odporúčanú dávku neprekračujte. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace matky.

Spôsob prípravy

Spôsob prípravy

Vložte vždy nové vrecúško do nahriatej šálky.

Spôsob prípravy

Zalejte vriacou vodou.

Spôsob prípravy

Pre získanie kvalitného nápoja s jemnou chuťou odporúčame lúhovať 8-10 minút. Podľa chuti oslaďte.

Dajte „lajk“ popradským čajom

popradske.sk - najväčší obchod s kávou a čajom na Slovensku

Najnovšie z blogu

15. november 2024 Kávový koláč s čokoládovou polevou - Vianočný recept, ktorý musíte vyskúšať

Kávový koláč s čokoládovou polevou - Vianočný recept, ktorý musíte vyskúšať

Chcete na sviatočnom stole ohúriť svojich blízkych niečím nezabudnuteľným? Vyskúšajte náš kávový koláč s lahodnou čokoládovou polevou, ktorý bude neodolateľnou pochúťkou pre každého, kto ho ochutná.

28. október 2024 Škorica do kávy – áno alebo nie?

Škorica do kávy – áno alebo nie?

Škorica je korenie, ktoré sa používa už tisíce rokov nielen pre jeho výnimočnú chuť, ale aj liečivé účinky. V súčasnosti si škoricu do kávy pridáva čoraz viac ľudí. Ak sa chcete dozvedieť, ako si pripravíte škoricové latte a aké zdravotné benefity táto kombinácia ponúka, prečítajte si náš článok.

28. október 2024 Recept na vegánske medovníky bez vajec

Recept na vegánske medovníky bez vajec

Ste vegán, máte intoleranciu na niektorú zo živočíšnych potravín, alebo chcete tento rok obmeniť svoj starý recept na medovníky a vyskúšať niečo nové? Prečítajte si náš článok s receptom na zdravé vegánske medovníky bez použitia vajec.

30. september 2024 Ako na výrobu brusnicového džemu a k čomu všetkému sa hodí?

Ako na výrobu brusnicového džemu a k čomu všetkému sa hodí?

Brusnice sú malé červené bobuľky, ktoré nájdete v borovicových či smrekových lesoch a rašeliniskách v Európe, Ázii a Severnej Amerike. Prečítajte si náš článok a dozveďte sa viac o ich blahodarných účinkoch, ako aj príprave brusnicového džemu.

Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!