Funkčný čaj – Popradský
Pečeň a žlčník s púpavou


1,69 € 75,11 €/kg 1,4201 € bez DPH


Obsah balenia: 15 vrecúšok v papierovom prebale á 1,5 g
Hmotnosť: 22,5 g
Minimálna trvanlivosť do: uvedené na obale
Príprava: 8-10 minút
Dostupnosť: skladom
Vyrobené na Slovensku. Baliarne obchodu, a.s. Poprad, Hraničná 664/16, 058 01 Poprad

Náš funkčný čaj Pečeň a žlčník s púpavou je 100 % bylinkový čaj bez pridania aróm. Čaj ukrýva v sebe vyváženú bylinnú zmes, ktorá povzbudzuje funkciu pečene a zlčníka. Kombinácia týchto jedinečných bylín priaznivo pôsobí na podporu tvorby a vylučovania zlče. Funkčný čaj Pečeň a žlčník s púpavou využíva silu týchto byliniek: púpava, mäta, rumanček, fenikel, kurkuma, rebríček obyčajný, pestrec mariánsky.

Púpava lekárska prispieva k normálnej funkcii pečene a zlepšuje trávenie. Mäta pieporná má pozitívny vplyv na zdravie čriev. Rumanček kamilkový napomáha pri brušných kŕčoch, odstraňuje nadúvanie. Fenikel obyčajný prispieva k správnemu tráveniu a podporuje detoxikáciu organizmu. Kurkuma zabraňuje hromadeniu tukov a uľahčuje ich rozloženiu pečeňou. Rebríček obyčajný pomáha znižovať hladinu cholesterolu v krvi. Pestrec mariánsky prispieva k ochrane a podporuje čistenie tela.

Zloženie:

koreň púpavy lekárskej (40 %), listy mäty piepornej (25 %), kvet rumančeka kamilkového (15 %), semená feniklu obyčajného (10 %), koreň kurkumy (5 %), kvety, listy, stonky rebríčka obyčajného (3 %), semená pestreca mariánskeho (2 %). Dávkovanie: 5-6 šálok denne. Odporúčanú dávku neprekračujte. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace matky.

Spôsob prípravy

Spôsob prípravy

Vložte vždy nové vrecúško do nahriatej šálky.

Spôsob prípravy

Zalejte vriacou vodou.

Spôsob prípravy

Pre získanie kvalitného nápoja s jemnou chuťou odporúčame lúhovať 8-10 minút. Podľa chuti oslaďte.

Dajte „lajk“ popradským čajom

popradske.sk - najväčší obchod s kávou a čajom na Slovensku

Najnovšie z blogu

31. marec 2025 Lahodný recept na kávovo-karamelovú panna cottu

Lahodný recept na kávovo-karamelovú panna cottu

Veľká noc je obdobím rodinných stretnutí a skvelého jedla. Ak chcete svojich hostí očariť dezertom, ktorý zanechá nezabudnuteľný dojem, vyskúšajte kávovo-karamelovú panna cottu – recept, ktorý spája zamatovú smotanu, výraznú kávu a jemne sladký karamel.

27. marec 2025 Jednoduchý recept na zamatové pistáciové tiramisu a domácu pistáciovú pastu

Jednoduchý recept na zamatové pistáciové tiramisu a domácu pistáciovú pastu

Pistáciové tiramisu je moderná a lahodná verzia klasického talianskeho dezertu, ktorý si získal srdcia milovníkov sladkého po celom svete.

17. marec 2025 Espresso tart s čokoládou a mascarpone krémom

Espresso tart s čokoládou a mascarpone krémom

Hľadáte pochúťku, ktorá počas Veľkej noci zmizne zo stola ako prvá? Vyskúšajte dezert, ktorý vás očarí krehkým kakaovým základom, bohatou čokoládovou ganache a jemným mascarpone krémom s kávovým likérom.

6. marec 2025 Domáce čajové pečivo: 6 jednoduchých receptov na lahodné maškrty

Domáce čajové pečivo: 6 jednoduchých receptov na lahodné maškrty

Máte radi čajové posedenia a hľadáte k nim sladkú pochúťku? Vyskúšajte naše overené recepty na krehké čajové pečivo, ktoré si pripravíte jednoducho a s minimálnou námahou.

Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!